АЈУРВЕДСКИ ПРЕГЛЕДИ

секогаш тука за вас…

Пронајдете го она што го барате

ПУЛСОВА ДИЈАГНОСТИКА

Со ајурведската дијагностика болестите може да се дијагностицираат во многу рана фаза и да се олеснат здравствените проблеми.

Знаете ли дека Ајурведата е древен традиционален начин на лекување кој дава најточни информации за психо-физичката состојба на една личност и ги има одговорите за сите болести?

Знаете ли дека 3 минути се доволни да се направи општ преглед, по пат на пулсова дијагностика и да се дојде до причините за пореметувањето на нашата енергија и физичкото тело.

Знаете ли дека славните личности се лекуваат само со древна хербална медицина.

Пулсната дијагностика е древна Ајурведнска наука за дијагностицирање на болестите и нивно лекување.Пулсовата дијагностика е едноставен преглед со кој се откриваат скриени физички и ментални болести, предиспозиции на нашето тело, нивно навремено спречување, третирајќи ги со хербални лекови. За многу кратко време телото го доведуваме во баланс и хармонија.

Зошто да не направиме чекор, да бидеме во ритам со современиот начин на живеење. Биди свој и закажи консултација со реномиран Ајурведски лекар од Индија, доктор Авишек Мишра

Цена за прв преглед: 1800.оо мкд

Цена за контролен преглед: 1500.оо мкд

ЗАКАЖИ ПРЕГЛЕД

Закажете го својот термин веднаш преку формата долу или на нашите телефони 070 358 871 / 070 358 455.
Биди предвреме, направи добро за себе, интересот е огромен.

ТЕЛЕФОН

СЛЕДЕТЕ НÉ