Балкански – Меѓународен ден на јогата 2020!
  • Home
  • /
  • Uncategorized
  • /
  • Балкански – Меѓународен ден на јогата 2020!

Балкански – Меѓународен ден на јогата 2020!

by | Jun 16, 2020 | 0 comments

Балкански – Меѓународен ден на јогата 2020!

Од Вардар па до Триглав
Недела, 21 јуни 2020

Онлајн програма:
16:00 – Свами Џотирмаја, Демонстрација на асани. Прашања и одговори за јогата.
18:00 – Сатсанг, јогата е и танц и песна

Што ви е потребно?
-Стабилна интернет врска.
-Да симнете ZOOM апликација на вашиот уред.
-Удобна простирка дома, или во трева и
-Добро расположение

Бројот на учесници е ограничен на 500 учесници.
Ве молиме своето присуство најавете го навреме на artoflivingmacedonia@gmail.com за добивање на линот за учество на оваа манифестација.
Дополнителни инфомрации:
070358871
070358455

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recent Post

Ајурведска диета за февруари

Ајурведска диета за февруари

Февруари во вашето тело Штом температурите ќе паднат и ќе почнат малку да растат кон крајот на јануари, вашето тело ја менува својата стратегија од градење изолациски масти кон нивно ослободување. Телото ослободува маснотии од истата причина поради која миленичињата...

Лекува 150 болести, сезонски грипови и вируси

Лекува 150 болести, сезонски грипови и вируси

 Зачин вреден злато! Лековитите својства на овој зачин постепено се откриваат низ вековите, а одамна е потврдено дека има силно антивоспалително дејство. Овој зачин е познат низ целиот свет поради неговите многубројни лековити својства. Ако случајно видите на...

Здрав појадок за почеток на денот

Здрав појадок за почеток на денот

Во брзањето и вревата на нашиот секојдневен живот, здравата храна понекогаш ја оставаме на последно место.  Спакувана и студена храна за носење, мусли со додаден шеќер, бел леб и сл.  станаа составен дел од нашата рутина за појадок - вкусна за јадење и исклучително...