За нас

Ayurveda Македонија

Високо професионални и секогаш тука за вас

Ајурведа Македонија е лидер на Балканот во областа на ајурведската медицина, природниот начин на лекување, козметика и другите здрави навики. Основана е пред 15 години од страна на група ентузијасти за денес да прерасне во една од водечките компании во овие области.

Ајурведа има преку 40 соработници во земјава и странство и понатаму настојува да ја зајакне својата позиција на пазарот, преку континуирано ширење на палетата на производи и услугите во Централна и Источна Европа.

Ајурведа нуди широк спектар на производи и услуги со цел да ги задоволи различните барања на клиентите од областа на ајурведата, натуропрактиката, да обезбеди здрав концепт на долготрајно следење на човековото здравје, индивидуален пристап кон секој здравствен проблем, пронаоѓање на адекватна терапија, постојана едукација, истражувања и пронаоѓање на природни ресурси, како и креирање на целосни концепти за целосно исцелување на своите клиенти.

За таа цел го користиме најдоброто од науката и технологијата и знаењето и ги применуваме принципите како најдобро да ги имплементираме истото според древните принципите за здрав живот, среќа и радост.

Од таму, нашите експерти не само што обезбедуваат прецизни испитувања, туку истите ги обликуваат со цел да го обезбедат вистинските потреби за општеството, пазарите и луѓето.

Бидејќи сите наши производи се создадени од природата и се целосно безбедни и делотворни по човековото здравје.

Задоволни клиенти

Од вас за нас

Средбата, искуството и советите кои ми го препорача ајурведскиот доктор, во целост го сменија на подобро моето секојдневие: го подобрија мјот сон, расположение и виталност, за кратко време приметив драстична промена во квалитетот на мојот живот, а суплементите кои ги набавив во Арт оф ливинг, му дадоа дополнителна енергија и убавина на секој нов ден.

Сузана Турунџиева

Силата на ајурведското знаење преточено во магични направии ми се потврди којзнае по кој пат, имено одредена состојба со ушите кои ме мачат скоро една дооолга година со магијата Karna Purana го решив само после вториот третман, мошне благодарен на цел тим, намасте!

Зоран Јовановски

Топло ги препорачувам вашите производи, особено капките за очи кои ми ги смирија воспаленијата,по само неколку дена користење.

Весна Димовска