НАРАЧАЈ

секогаш тука за вас…

ФОРМА ЗА НАРАЧКА

За да извршите нарачка потребно е да се прецизира шифрата на производот/услугата и количината која што сакате да ви се достави.
Доколку не можете да се снајдете оставете контакт информации во формуларот и нашиот тим ќе ве побара во најкраток рок.

*За достава на нарачките до Вашиот дом низ цела Македонија чини 130 денари.

 

ТЕЛЕФОН

СЛЕДЕТЕ НÉ