Подригнување и надуеност?

Подригнување и надуеност?

by | Jul 3, 2020 | 0 comments

 

Дали знаете дека честото подригнување, надуеноста, болките во стомакот се знаци за нефункционалност на добрата дигестија.

Во ајурведата стомакот и добрата дигестија се од огромна важност за телото и целокупното здравје.
Најдоброто решение за овие проблеми е #Трифала   или Харитаки 💯 природен ајурведски препарат, кој брзо ќе ги реши сите интестиналните проблеми.
Редовното практицирање на ајурведскиот третман #Абјанга ќе даде брзи и трајни решенија за непријатните гасови во вашиот стомак.
Доколку ви се потребни совети слободно обратете се кај нашите ајурведски тарапевти

 

Triphala

 

Harithaki

 

Абјанга

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recent Post

Ајурведска диета за февруари

Ајурведска диета за февруари

Февруари во вашето тело Штом температурите ќе паднат и ќе почнат малку да растат кон крајот на јануари, вашето тело ја менува својата стратегија од градење изолациски масти кон нивно ослободување. Телото ослободува маснотии од истата причина поради која миленичињата...

Лекува 150 болести, сезонски грипови и вируси

Лекува 150 болести, сезонски грипови и вируси

 Зачин вреден злато! Лековитите својства на овој зачин постепено се откриваат низ вековите, а одамна е потврдено дека има силно антивоспалително дејство. Овој зачин е познат низ целиот свет поради неговите многубројни лековити својства. Ако случајно видите на...

Здрав појадок за почеток на денот

Здрав појадок за почеток на денот

Во брзањето и вревата на нашиот секојдневен живот, здравата храна понекогаш ја оставаме на последно место.  Спакувана и студена храна за носење, мусли со додаден шеќер, бел леб и сл.  станаа составен дел од нашата рутина за појадок - вкусна за јадење и исклучително...