ПОНУДА ЗА ЈАНУАРИ

Секој месец препораки скроени за Вас!

 

ПРОИЗВОДИ

МЕСЕЧНИ ПОНУДИ

Широабјанга - Овој древен ајурведски третман е спој на две индивидуални природни терапии – Широдара и Абјанга.

Широабјанга - Овој древен ајурведски третман е спој на две индивидуални природни терапии – Широдара и Абјанга.

АЈУРВЕДСКИ ТРЕТМАНИ

Ајурведска мешавина Златно млеко

Ајурведска мешавина Златно млеко

АЈУРВЕДСКИ МАСЛА/КОЗМЕТИКА

.

Ајурведски путер за лице и тело Sweet Patchouli со масло од смиље

Ајурведски путер за лице и тело Sweet Patchouli со масло од смиље

АЈУРВЕДСКИ МАСЛА/КОЗМЕТИКА

PREMIUM EDITION масло за нега на влакно на брада 24k GOLD LEAVES

PREMIUM EDITION масло за нега на влакно на брада 24k GOLD LEAVES

SVcareblends

Свилена ракавица за Гаршана третман

Свилена ракавица за Гаршана третман

Понуди

Чај антидепресив

Чај антидепресив

СУПЛЕМЕНТИ