ПРОИЗВОДИ

секогаш тука за вас…

Пронајдете го она што го барате

АЈУРВЕДСКИ МАСЛА/КОЗМЕТИКА

Одржувајте ја кожата здрава, негувајте ја убавината и задржете ја младоста со козметиката направена по древните тајни рецепти на Ајурведата.

Производи со чист природен состав.

АЈУРВЕДСКИ ТРЕТМАНИ

Основната цел на ајурведските третмани е да се прочисти телото од неразградената и неискористена храна наречена ама или отрови кои се акумулираат во телото и предизвикуваат болести. Овој прочистувачки процес во ајурведата се нарекува панчакарма и се користи за намалување на симптомите, зајакнување на имунолошкиот систем и враќање на хармонијата и рамнотежата во телото.

АЈУРВЕДСКИ СУПЛЕМЕНТИ

Време е да се вратиме кон природата и да ги искористиме сите нејзини дарови кои ги нуди. Многу билки кои растат околу нас можат значително да го подобрат нашето здравје без земање на било каква „хемија“.

Ајурветските суплементи се со врвен квалитет, составени од чисти органски растенија и делотворни по човековото здравје.

SVcareblends

Homemade колекција за мажи, за целосна нега на брада, кожа и коса. Која е твојата омилена комбинација? Производите се направени од 100% органски ладноцедени масла, не содржат парабен, бои и хемиски додатоци.

АЈУРВЕДСКИ ПРЕГЛЕДИ

Пулсната дијагностика е древна Ајурведнска наука за неинвазивно дијагностицирање на болестите и нивно лекување. Преку пулсната дијагностика дознаваме за предиспозицијата на нашето тело за одредени физички и ментални болести и нивно навремено спречување.

ЈОГА

Сеопфатен пристап за обединување на телото, умот и духот. Делувај со мирен ум, биди во целосна рамнотежа со себе и со околината околу себе.

СЕМИНАРИ

За секој стрес има и антистрес. Научете практични алатки за справување со секојдневниот стрес, обновување и подмладување на клетките, зголемување на животната енергија, подобрување на целокупната психо-физичка состојба и квалитетот на живеење.

Партнери

ТЕЛЕФОН

СЛЕДЕТЕ НÉ