Ајурведски ароматерапија ролон 10мл

Ајурведски ароматерапија ролери од 10мл наполнети со базно ладно цедено органско јојоба масло и чисти есенцијални масла за полесно аплицирање.
Есенцијалните масла имаат благотворно дејство како на психичкото така и на физичкото здравје на човекот.
Освен убавиот и опуштачки мирис кој го имаат тие имаат и лековити својства.
Делотворни се со депресија, несоница, емоционален дисбаланс, главоболка, болки во мускулите и слично.
Нашите ролери се прават во 6 комбинации: BREATHE, HEADACHE, STRESS FREE, INSOMNIA, ENERGIE, IMUNO.

BREATHE – Помага кај респираторни воспаленија со своите прочистувачки и снажни ароми. Се нанесува на врат, гради, грб или на стапала.
HEADACHE – Комбинација на есенцијални масла кои ќе ја намалат главоболката и помагаат во борбата со мигрената. Се нанесува на пулсните точки, на вратот или зглобовите.
STRESS FREE – Мирис кој ќе ви помогне да се опуштите и да го смирите умот. Се нанесува на врат и гради.
INSOMNIA – Смирувачки мирис од мешавина на есенцијални масла кое може да се нанесе по зглобовите, пулсните точки и стапалата поради подлабоко опуштање и помирен сон.
ENERGIE – Со арома на есенцијални масла на ментол и цитрус дава дополнителна енергија секогаш кога ви е потребно. Се нанесува на зглобовите, тилот и пулсните точки пред некоја напорма работа како би добиле повеќе енергија и подигнување на самодовербата.
IMUNO – Комбинација на есенцијални масла која ќе ви помогне да го зајакнете својот имунитет во борбата против разни настинки и болести. Се нанесува на вратот, градите и зглобовите.

Цена 10мл ароматерапија ролон 500мкд
Шифра 1046 Ароматерапија 10мл Breathe
Шифра 1047 Ароматерапија 10мл Headache
Шифра 1048 Ароматерапија 10мл Stress Free
Шифра 1049 Ароматерапија 10мл Insomnia
Шифра 1050 Ароматерапија 10мл Energie
Шифра 1051 Ароматерапија 10мл Imuno

Шифра:

ТЕЛЕФОН

СЛЕДЕТЕ НÉ