Балсам за брада со мирис на портокал 100 ml

Балсам со мирис на портокал кој може да се користи за коса и брада (100мл).

Направен од 100% природни ладноцедени органски масла и путери и без парабен, парафин и бои.

Рачно направено за целосна нега на вашите брада, коса и кожа.

Го хидрира влакното и го прави здраво.

Ги спречува кршливоста на влакната, првутењето и сувоста на кожата.

Витаминот Е кој го содржи балсамот во себе го поттикнува растот на влакното, 100% е природен и го забавува стареењето на кожата.

Балсамот е стилизатор за коса и брада, ќе ја зачува формата што вие ја посакувате.

Брадата и косата ги прави уредни, меки и мазни.

Се користи за секоја должина на коса и брада. Од најкратка па до најдолга. 

 Шифра: 1303

ТЕЛЕФОН

СЛЕДЕТЕ НÉ