Кутија за подарок

Доколку нарачувате производи на sVblend за подарок и сакате да бидат соодветно спакувани и комплетирани како целосен пакет, тогаш не двоумете се да ја ставите и оваа дрвена кутија во вашата кошничка.

 Шифра: 1310

ТЕЛЕФОН

СЛЕДЕТЕ НÉ