Тоалетна вода Body & Hair Mist Coco Vanilla

Body & Hair Mist Coco Vanilla е специјално формулирана тоалетна вода  за освежување на вашето тело и коса со неодолив мирис на ванила.

Со користење на производи за повеќенаменска употреба вие исто така спречувате и појава на дополнителен отпад.

Производот е целосно вегански и природен, а неговиот мирис веднаш ќе го подигне вашето расположение.

Како се употребува: напрскајте од далечина на 20цм на вашиот корен од косата, доколку имате долга коса напрскајте на целата должина и оставете да ве понесе мирисот. Доколку го употребувате како тоалетна вода, напрскајте на целото тело и на пулсните точки за да мирисот трае подолго, исто како и со парфем.
За мажите, доколку имате брада можете слободно да напрскате на лицето.

За комплетно задоволство користете го со останатите производи од нашата палета со истиот мирис.

Handcrafte
Clean, Vegan & Cruelty Free
Paraben Free & No Phthalate

Шифра: 1368

ТЕЛЕФОН

СЛЕДЕТЕ НÉ