Aјурведски шампон Hemp Oil

Во комбинација со мноштво биоактивни и органски екстракти, вклучително и екстракт од боровинка и збогатен со мешавина од аминокиселини, овој шампон и регенератор ја стимулира косата оставајќи ја да изгледа и да се чувствува освежена и видливо кондиционирана.

Пакување: 200ml

Шифра: 1084

ТЕЛЕФОН

СЛЕДЕТЕ НÉ