Avipattikara Churna

Додаток во исхраната

Авитикара чурна дејствува како лаксативно и дигестивно.

Може да се користи и за чиреви на желудник и дуоденал, диспепсија, и запек.

Ја контролира неурамнотежена пита, ја балансира киселоста и ефикасно го чисти дигестивниот систем.

Корисна е за киселост, хиперацидност и слични компликации поврзани со дигестивниот систем како што се главоболка, гадење, повраќање итн.

Употреба:

Како што е пропишано од лекар,

Состојки: (Amla,Beheda,black peppe, цardamom,clove,ginger,haritaki,indian bay leaf)

 Шифра: 1207

ТЕЛЕФОН

СЛЕДЕТЕ НÉ