Kalamegh

Додаток во исхраната, 60 таблети.

Природен производ направен од чисти органски билки.

Употреба:

1-2 таблетки два пати на ден без консултација со лекар

 Шифра: 1243

ТЕЛЕФОН

СЛЕДЕТЕ НÉ