Kali Musali

Додаток во исхраната, 60 таблети.

Природен производ направен од чисти органски билки.

Ефективен тоник што ја поддржува здравјето

Употреба:

1-2 таблети два пати на ден или како што е наведено од лекар. Задолжително консултирајте се со лекар пред употреба.

Состојки: (органски билки)

 Шифра: 1218

ТЕЛЕФОН

СЛЕДЕТЕ НÉ