Shankapushpi

Додаток во исхраната, 60 таблети.

Природен производ направен од чисти органски билки

Шанкапушпи (Convolvulus pluricaulis) – природен суплемент кој лесно успокојува, а кој не создава зависност.

Шанкапушпи се користи широко во ајурведата и е познат по својата способности. Се нарекува уште и „тоник за мозокот“. Ги зголемува менталните способности и интелигенцијата. Помага при несоница и вртоглавица, го храни и го балансира целото тело.

Шанкпушпи ви помага да се смирите и да се одморите.

Студиите покажуваат дека ја подобрува менталната способност и помага во учењето.

Таблетите Шанкапуши се најдобар тоник за зголемување на интелигенцијата. Успешно делува кај нарушувања во учењето и слаба концентрација, како и за студенти кои сакаат да ја забрзаат нивната способност да запаметат и апсорбираат нови информации. Директно влијае на активностите на мозокот и помога да се заостри фокусот и меморијата.

Употреба:

1 до 2 таблети два пати на ден. Да не се надминува препорачаната дневна доза.

Состојки: Шанкапушипи (Convolvulus pluricaulis)

 Шифра: 1230

ТЕЛЕФОН

СЛЕДЕТЕ НÉ