Ароматерапија дрвени топчиња

Ароматерапија дрвени топчиња

1.000,00 ден

Миризливи дрвени топчиња се иновативен и воспоставен начин за додавање мирис во вашата соба, шкафовите, фиоките, па дури и во вашиот автомобил.

Шифра: 1086

Миризливи дрвени топчиња се иновативен и воспоставен начин за додавање мирис во вашата соба, шкафовите, фиоките, па дури и во вашиот автомобил.

Придобивки од дрвените топчиња за есенцијално масло:

  • Овозможуваат инстант ослободување од стрес, ја подобруваат атмосферата и предизвикуваат релаксација. Ги смируваат нервите, ја намалуваат напнатоста и ја враќаат менталната рамнотежа.
  • Ве исполнуваат со позитивност и ентузијазам во текот на целиот ден.
  • Тие потикнуваат чувство на романтика и ви даваат чувство на среќа и радост.
  • Создаваат смирувачка околина, што е многу важно кога имате хиперактивни деца!

Начин на употреба: ставете ги топчињата во пластична кеса и ставете од вашето омилено есенцијално масло или микс на масла. Заврсете ја кесата и оставете ја така 24 часа.

После 24 часа откако маслото ќе упие во топчињата извадете ги од кесата и вратете ги во теглата. Поставете ги на вашето омилено место и уживајте во мирисот кој ќе го шират.