Балсам за брада и коса со мирис на тобако и ванила 70 ml
  • Home
  • /
  • Products
  • /
  • SVcareblends
  • /
  • Балсам за брада и коса со мирис на тобако и ванила 70 ml

Балсам за брада и коса со мирис на тобако и ванила 70 ml

800,00 ден

Балсам со мирис на тобако и ванила кој може да се користи за коса и брада. (70гр)

Шифра: 1325

Category:

Балсам со мирис на тобако и ванила кој може да се користи за коса и брада. (70гр)

Направен од 100% природни ладноцедени органски масла и путери и без парабен, парафин и бои.
Рачно направено за целосна нега на вашите брада, коса и кожа. Го хидрира влакното и го прави здраво. Ги спречува кршливоста на влакната, првутењето и сувоста на кожата.
Витаминот Е кој го содржи балсамот во себе го поттикнува растот на влакното, 100% е природен и го забавува стареењето на кожата.
Балсамот е стилизатор за коса и брада, ќе ја зачува формата што вие ја посакувате. Брадата и косата ги прави уредни, меки и мазни.
Се користи за секоја должина на коса и брада. Од најкратка па до најдолга.
Можете да го користите во комбинација со маслата за брада кои се со мирис на тобако и ванила или пак со мирис на ванила.