Керамички електричен чешел

Керамички електричен чешел

1.500,00 ден

Керамички електричен чешел за исправување на брада и коса.
Едноставен за употреба и многу подобра опција од фен и четка за исправување на брадата.
Потребни се само 15 секунди да загрее чешелот и потоа веднаш е подготвен за употреба.

Шифра: 1375

Керамички електричен чешел за исправување на брада и коса.
Едноставен за употреба и многу подобра опција од фен и четка за исправување на брадата.
Потребни се само 15 секунди да загрее чешелот и потоа веднаш е подготвен за употреба.

*чешелот е наменет и за исправување на коса, како кај мажите така и кај жените.