Кутија за подарок

Кутија за подарок

900,00 ден

Доколку нарачувате производи на sVblend за подарок и сакате да бидат соодветно спакувани и комплетирани како целосен пакет, тогаш не двоумете се да ја ставите и оваа дрвена кутија во вашата кошничка.

Шифра: 1310

Category:

Доколку нарачувате производи на sVblend за подарок и сакате да бидат соодветно спакувани и комплетирани како целосен пакет, тогаш не двоумете се да ја ставите и оваа дрвена кутија во вашата кошничка.