Целулит и стрии – комплет против целулит и стрии

Целулит и стрии – комплет против целулит и стрии

3.190,00 ден

Комплетот содржи 3 производи:

(за да се информирате за сите производи по детално кликнете на плавите називи)

Со овој комплет за борба против целулитот и стриите пожелно е да практикувате и 1 до 2 пати неделно ајурведски третман удвартана