Чај антидепресив

Чај антидепресив

1.000,00 ден

Депресијата е честа состојба на менталното здравје која може негативно да влијае на тоа како се чувствувате, размислувате и дејствувате, често предизвикувајќи општо губење на интерес за работите и постојано чувство на тага.

Во благи форми, билните чаеви може да делуваат за да го подигнат вашето расположение и да се борат со физичките симптоми на депресија.  Со векови луѓето пијат билен чај поради неговите природни придобивки и пријатен вкус.

Шифра: 1093

Депресијата е честа состојба на менталното здравје која може негативно да влијае на тоа како се чувствувате, размислувате и дејствувате, често предизвикувајќи општо губење на интерес за работите и постојано чувство на тага.

Во благи форми, билните чаеви може да делуваат за да го подигнат вашето расположение и да се борат со физичките симптоми на депресија.  Со векови луѓето пијат билен чај поради неговите природни придобивки и пријатен вкус.

Постојат студии кои сугерираат дека пиењето чај може да биде корисно во лекувањето на депресијата.

Пиењето на чаеви може да помогне при благи симптоми на депресија.  Но, важно е да се знае дека депресијата е сериозна состојба на менталното здравје.  Ако депресијата го попречува вашиот секојдневен живот, разговарајте со вашиот лекар.

Овој микс на билки и овошја е специјално направен за да го подигне вашето расположение за најкусо можно време.

Тегличката содржи околу 20 конзумирања