Aјурведско масло за очи – Netra Oil

Aјурведско масло за очи – Netra Oil

800,00 ден

Дали знаете дека составот на ова масло делува: антивирусно, антибактериски и антиканцерогено. Маслени капки за очи е хербален лек кој е создаден од мешавина на органски масла идревни ајурведски билки. Неговата редовна употреба им дава нов живот на очите и гиштити од загадената околина на денешницата. Го подобрува видот на очите и може да помогне во намалувањето на заматеноста и е најдобриот природен лек за печење и чешање на очите, уморни очи, крвави и црвени очи. Резултатите се видливи по употребата од само неколку дена. Нетра капките ги зачувуваат очите и ги одржуваат здрави и со јасен вид, доколку се користат редовно. Тоа е моќно антисептичко не-иритантно решение кое дава ефект на ладење и смирување без никакво штетно влијание врз ткивото на окото.Овие капки се многу корисни кај проблемите што се случуваат со возраста, како што се: катаракта, трахома и глауком. Нетра маслото успешно го спречува развојот на катарактата и природно го регенерираат и потхрануваат очниот нерв. Оваа ајурведска билно маслена формулација е создадена за зачувување на здравиот види е погодна за секојдневна употреба.

Шифра: 1011

Дали знаете дека составот на ова масло делува: антивирусно, антибактериски и антиканцерогено. Маслени капки за очи е хербален лек кој е создаден од мешавина на органски масла идревни ајурведски билки. Неговата редовна употреба им дава нов живот на очите и гиштити од загадената околина на денешницата. Го подобрува видот на очите и може да помогне во намалувањето на заматеноста и е најдобриот природен лек за печење и чешање на очите, уморни очи, крвави и црвени очи. Резултатите се видливи по употребата од само неколку дена. Нетра капките ги зачувуваат очите и ги одржуваат здрави и со јасен вид, доколку се користат редовно. Тоа е моќно антисептичко не-иритантно решение кое дава ефект на ладење и смирување без никакво штетно влијание врз ткивото на окото.Овие капки се многу корисни кај проблемите што се случуваат со возраста, како што се: катаракта, трахома и глауком. Нетра маслото успешно го спречува развојот на катарактата и природно го регенерираат и потхрануваат очниот нерв. Оваа ајурведска билно маслена формулација е создадена за зачувување на здравиот види е погодна за секојдневна употреба.

Нетра маслените капки се корисни кај:

  • Субакутен и хроничен коњуктивитис.
  • Суви и иритирани очи.
  • Сенилна прогресивна катаракта.
  • Црвенило на очите.
  • Ги заштитува очите од прашина, испарувања и прекумерна топлина.
  • Синдром на компјутерска визија (CV).
  • Иритација и горење, како и секаков вид на замор на очите.
  • Ги намалува темните кругови околу очите и благопријатно делува на алергиите. Нетра капките се целосно безбедни за употреба кај возрасни и деца. Идеални се за користење за лица кои се постојано пред компјутерски екран или ТВ. Целосно е погодна за употреба за вегани и вегетаријанци.

Начин на употреба:

Нанесете една до две капки во секое око во кревет пред заспивање или како што е наведено од лекарот. Фреквенцијата на апликација може да се зголеми на 3 до 4 пати на ден во еднакви интервали. Не се забележани неповолни ефекти при краткорочно / долгорочно користење на нетра капките.