Aјурведско хербално Neem масло

Aјурведско хербално Neem масло

750,00 ден

Neem маслото се користи во Индија и во ајурведата повеќе од 5.000 години.

Ним е лековита билка и ајурведски лек со многу примени за здравјето, убавината, кај миленичиња и во домот.

За жал, повеќето луѓе не знаат ништо за придобивките од маслото од ним и за неговата употреба во градината.

Користењето на ним масло е толку благопријатно и здраво што дрвото ги добило имињата: „растение за целосно здравје“, „селска аптека“ и „дрво на животот“.

Шифра: 1017

Neem маслото се користи во Индија и во ајурведата повеќе од 5.000 години.

Ним е лековита билка и ајурведски лек со многу примени за здравјето, убавината, кај миленичиња и во домот.

За жал, повеќето луѓе не знаат ништо за придобивките од маслото од ним и за неговата употреба во градината.

Користењето на ним масло е толку благопријатно и здраво што дрвото ги добило имињата: „растение за целосно здравје“, „селска аптека“ и „дрво на животот“.

Што е ним маслото и како може да се користи?

Ви даваме предлози и рецепти од ним масло:
Neem маслото можете да го употребувате кај следните проблеми и промени на кожата:

  • За акни и воспалителни заболувања на кожата
  •  За заздравување на раните
  • Ја штити кожата и ги намалува ефектите од стареењето
  • Се бори против габични инфекции
  • Ја хидрира и подхранува кожата
  • При пигментација на кожата

Пакување: 100 ml