Ajamoda Arka

Ajamoda Arka

1.200,00 ден

100% природен производ, суплемент кој според Ајурведата потребно е да се користи ако настане нарушување и губење апетит, анорексија, тешкотии при варење на храната и нарушување на уринарниот тракт.

Во својот состав изобилува со голема количина на разни витамини и минерали, содржи околу три пати повеќе витамин Ц од содржината на портокалот. Содржи голема количина на железо, многу повеќе од содржината на спанаќот. Богат извор е на манган, калциум и калиум.

Шифра: 1242

100% природен производ, суплемент кој според Ајурведата потребно е да се користи ако настане нарушување и губење апетит, анорексија, тешкотии при варење на храната и нарушување на уринарниот тракт.

Во својот состав изобилува со голема количина на разни витамини и минерали, содржи околу три пати повеќе витамин Ц од содржината на портокалот. Содржи голема количина на железо, многу повеќе од содржината на спанаќот. Богат извор е на манган, калциум и калиум.

Исто така, содржи флавоноиди кои делуваат како антиоксиданти. Билката е богата со витамин А, витамин кој ни е потребен за да имаме добар вид, а и за намалување на ризик од атеросклероза и дијабетес.

Ајамода арка помага побрзо да се прочисти крвта, одржува еластичност на крвните садови, го олеснува отстранувањето на ситните каменчиња од жолчката и бубрезите, ги отстранува инфекциите на увото и нарушувањата во репродуктивниот систем.

Препорака:
Се препорачува 10-15 капки два пати дневно.