Asian Garden – EAU DE PARFUME

Asian Garden – EAU DE PARFUME

2.990,00 ден

Мирисот на азиска градина спакувана парфем кој со сигурност ќе ја разбудат вашата фантазија и за момент ќе се чувствувате како да сте во една од најубавите азиски градини. Направен со 40% мирисно масло, овој парфем ќе трае и повеќе од доволно на вашето тело.

Користете го во комбинација со нашиот путер за лице и тело Asian Garden за комплетно уживање.

Шифра: 1099

Мирисот на азиска градина спакувана парфем кој со сигурност ќе ја разбудат вашата фантазија и за момент ќе се чувствувате како да сте во една од најубавите азиски градини. Направен со 40% мирисно масло, овој парфем ќе трае и повеќе од доволно на вашето тело.

Користете го во комбинација со нашиот путер за лице и тело Asian Garden за комплетно уживање.

TipTrick: нанесете од путерот на вашето тело, а потоа нанесете парфем. Така парфемот ќе трае многу подолго на вашето тело.

Пакување: 100мл