Roll On парфем – Himalayan Rose

Roll On парфем – Himalayan Rose

800,00 ден

Roll On Parfume – Himalayan Rose

Парфемот од хималајска роза носи совршена мешавина на скапоцени масла за да обезбеди долготрајна смирувачка природна миризба. Магични и волшебни природни мириси на Хималајската роза влеваат енергична енергија. Овие трајни и хипнотизирачки мириси се навистина уметничко дело, а исто така одлична опција за подарок за вашите најблиски. Парфемот од хималајска роза е органски атар кој е релативно лесен природен и без алкохол.

Шифра: 1096

Roll On Parfume – Himalayan Rose

Парфемот од хималајска роза носи совршена мешавина на скапоцени масла за да обезбеди долготрајна смирувачка природна миризба. Магични и волшебни природни мириси на Хималајската роза влеваат енергична енергија. Овие трајни и хипнотизирачки мириси се навистина уметничко дело, а исто така одлична опција за подарок за вашите најблиски. Парфемот од хималајска роза е органски атар кој е релативно лесен природен и без алкохол.

Пакување: 10ml