Roll On парфем – Shakti

Roll On парфем – Shakti

800,00 ден

Roll On Parfume – Shakti

Парфемот носи совршена мешавина на скапоцени масла за да обезбеди долготраен смирувачки природен мирис. Магичните и волшебни природни мириси на Шакти влеваат енергична енергија. Овие трајни и хипнотизирачки мириси се навистина уметничко дело, а исто така одлична опција за подарок за вашите најблиски. Парфемот Шакти е органски атар кој е релативно лесен природен и без алкохол.

Шифра: 1095

Roll On Parfume – Shakti

Парфемот носи совршена мешавина на скапоцени масла за да обезбеди долготраен смирувачки природен мирис. Магичните и волшебни природни мириси на Шакти влеваат енергична енергија. Овие трајни и хипнотизирачки мириси се навистина уметничко дело, а исто така одлична опција за подарок за вашите најблиски. Парфемот Шакти е органски атар кој е релативно лесен природен и без алкохол.

Пакување: 10ml