Roll On парфем – Shiva

Roll On парфем – Shiva

800,00 ден

Roll On Parfume – Shiva е органски атар кој е релативно лесен природен и без алкохол. Магичните и волшебни природни мириси на Shiva влеваат енергична енергија.

Шифра: 1094

Roll On Parfume – Shiva е органски атар кој е релативно лесен природен и без алкохол. Магичните и волшебни природни мириси на Shiva влеваат енергична енергија.

Пакување: 10ml