Во борба против пролетните алергии

Во борба против пролетните алергии

Пролетта е период кога многу луѓе, наместо да уживаат во прекрасниот пролетен мирис, липите и другите цвеќиња се нивниот најголем непријател.  Ги мачи алергија со која многу тешко се справуваат. Носот постојано тече, очите солзат, тешко се дише, синусите забрзано...