Mоќта на самоизлекување

Mоќта на самоизлекување

  *Нашето тело е неверојатна „моќна машина“ со бројни програми и функции во себе, а една од нив е моќниот програм за самолекување. *Ајурведата вели дека клетките природно се регенерираат со различна брзина во зависност од тоа каде се наоѓаат во телото. Дали...