Дали знаете што е ведска астролгија?

Дали знаете што е ведска астролгија?

Моментот на раѓање го одразува квалитетот на времето кое се пресликува на нас и не следи целот живот.Тој момент го одразува енергетското усогласување врзано со нашата карма и квалитетите но моментот кога сме родени, а ни овозможува искуства кои ни се потребни во...