Отстрани ги вошките на природен начин

Отстрани ги вошките на природен начин

Мелем за вашата коса Маслото од сусам е многу густо и здраво и како такво е особено погодно за нега на коса и скалпот. Благодарение на богатството на протеини, ефикасно ја храни и ја зајакнува косата. Тоа служи и како превенција од оштетување предизвикано од УВ зраци,...