Ослободете се од зависноста од алкохол на ајурведски начин

Ослободете се од зависноста од алкохол на ајурведски начин

Поради животните разочарувања, трагичен настан или пиете повеќе чаши вино или потешко алкохол секој ден од вообичаена досада? Тоа повремено задоволство полека се претвори во ваша трајна состојба, така што повеќе не можете да го замислувате животот без капка? Кога...