Упорноста секогаш се исплати :)

Упорноста секогаш се исплати :)

Се прашувате што е упорност? Упорноста претставува активност или решителност која продолжува да се спроведува се до исполнување на одредени воспоставени цели. Некои луѓе нема да издржат да стигнат до целта единствено заради тоа што не се упорни или заради нивната...