Ајурведска маска за здраво лице и превенција од мозолчиња

Ајурведска маска за здраво лице и превенција од мозолчиња

Билката чувар куќа е моќен сојузник во негата кај мрсна кожа, ги отстранува дамките и лузните од акните. Таа во едно е и заштитник на домот, позната по многуте лековити својства, убавина и здравје на лицето и кожата. Оваа билка е моќен заштитник на домот и е лековито...