Подригнување и надуеност?

Подригнување и надуеност?

  Дали знаете дека честото подригнување, надуеноста, болките во стомакот се знаци за нефункционалност на добрата дигестија. Во ајурведата стомакот и добрата дигестија се од огромна важност за телото и целокупното здравје. Најдоброто решение за овие проблеми е...