Љубов, благодарност и радост лек за сите болести

Љубов, благодарност и радост лек за сите болести

Лекови – љубов, благодарност и радост Како тогаш може да помогне едноставен гест на благодарност? Едноставно кажано, медицинските феномени го докажуваат тоа – луѓе кои одбиле лекови, хирургија, хемотерапија, зрачење и други конвенционални методи за...