Како да ја зголемиш храброста?

Како да ја зголемиш храброста?

Вежби за развој на храброст др. Лисе Ранкин Д-р Ранкин носи список на генерациски утврдени стравови, кои се пречка за храбар и здрав живот. – Никогаш не стапнувам во непознатото – Не ги откривај своите виситини – Прави го она што ќе ви кажат оние кои...