Ајурведата препорачува редовно прочистување на црниот дроб

Ајурведата препорачува редовно прочистување на црниот дроб

  Конгестијата на црниот дроб и топлината што е заробена во црниот дроб, се знаци кои бараат чистење и ладење на органот преку промени во животниот стил и третмани со билки. Црниот дроб е природен прочистувач: игра голема улога во метаболизмот, помага во...