Ајурведски хумус од цвекло – лек за 1000 болести

Ајурведски хумус од цвекло – лек за 1000 болести

Цвеклото е храна која е позната по своите лековити својства, а денес ви предлагаме рецепт за хумус од цвекло кој ќе ви го оживее црниот дроб, жолчката, лимфниот систем, а секако ќе го подобри хемоглобинот. Иако намазот од цвекло можеби не звучи премногу вкусно, кога...