8 АЈУРВЕДСКИ ЛЕКОВИ КАЈ ПРОБЛЕМИ НА ЗАБИТЕ И НЕПЦАТА

8 АЈУРВЕДСКИ ЛЕКОВИ КАЈ ПРОБЛЕМИ НА ЗАБИТЕ И НЕПЦАТА

8 ЛЕКОВИ ЗА ПРОБЛЕМИ НА ЗАБИТЕ И НЕПЦАТА ЗА ПОВЛЕКУВАЊЕ НА НЕПЦА И ЧУВСТВИТЕЛИ ЗАБИ: Намачкајте мека, чиста четка за заби со вода и неколку капки масло од чајно дрво. Измиј ги забите. Потоа користете памук за да нанесете малку масло од чајно дрво на отворениот дел од...
5 ајурведски начини да не мора да одите на стоматолог!

5 ајурведски начини да не мора да одите на стоматолог!

🙊 Нашата уста доживува толку многу дневни активности: бакнување, дегустација, разговор, смеење. Но, тоа исто може да биде место на болка, која доаѓа од забоболки до гингивитис па се до досадниот херпес поврзан со стрес. Еве ја добрата вест: Ајурведата нуди едноставни,...