45 секунди на ден и глаболката и мигрената ќе ја снема!

45 секунди на ден и глаболката и мигрената ќе ја снема!

Само масирајте ја оваа зона 45 секунди за да ја почувствувате фантастичната промена! Ако сте уморни, ве боли главоболка, сте нерасположени, размислувате, размислувате, постојано сте под стрес и немате апсолутно никаква енергија – обидете се со оваа едноставна...
Лечете го органот, не главоболката советува ајурведа

Лечете го органот, не главоболката советува ајурведа

  Мора да го лекувате органот во кој се јавува болеста, а не главата Ајурведата е една од гранките на најстарата медицина. Класичната медицина оваа гранка ја смета за алтернатива, но таа е многу популарна на Западот. Принципите на Ајурведата потекнуваат од ...
Марма допирот на овие точки ги ублажува стресот и анксиозноста – носи мир, здравје и добра енергија

Марма допирот на овие точки ги ублажува стресот и анксиозноста – носи мир, здравје и добра енергија

Дали знаеме дека постои точка на телото која ако ја притиснеме може да не ослободи од стрес и анксиозност. Потребно е само да ја притиснеме кога ќе се чувствуваме вознемирени! Овој инстант самотретман може да го нормализира крвниот притисок на 120/80 за два дена –...
Како да се намали крвниот притисок за 5 минути без хемија

Како да се намали крвниот притисок за 5 минути без хемија

  Ако се појави стагнација на крв некаде во телото, настанува проблем во проток на крвта и обратно – ако се обезбеди соодветен проток на крв, телото ќе може брзо да се врати во подобра состојба. Затоа делување на клучните точки помага во враќање на...