Празнична ајурведска веганска сарма

Празнична ајурведска веганска сарма

Традиционалните јадења, приготвени на вегетаријански или вегански начин, покрај тоа што се вкусни и здрави, и даваат посебен шарм на празничната трпеза, особено затоа што можеме да се потсетиме на традицијата, на нашите баби и на вкусовите од детството. Едно од...