Древен ајурведски рецепт за венска тромбоза и проширени вени

Древен ајурведски рецепт за венска тромбоза и проширени вени

Проблемите со проширени вени и венска тромбоза се почести кај жените отколку кај мажите, а многумина страдаат од овие заболувања. Обично, згрутчувањето на крвта во вените се јавува кога проширените и отечени вени го спречуваат протокот на крв во срцето. Варикозните...