Ароматерапија камчиња од вулканска лава

Ароматерапија камчиња од вулканска лава

750,00 ден

Камчиња од вулканска лава за ароматерапија и есенцијално масло.
Сет од 5 камчиња за мирис, во овална форма,.

Лава каменот е многу скапоцен и редок, формиран по вулканска ерупција, секој камен е сосема поинаков. Богат е со минерали и елементи во трагови.
Покрај тоа што е природен впивач на есенцијални масла, лесно го апсорбира омилениот мирис, а потоа и го дисперзира и шири мирисот во просторот. Овие природно обоени лава камења, се многу модерен и убав уникатен детал во секој дом или деловен простор.

Шифра: 1059

Камчиња од вулканска лава за ароматерапија и есенцијално масло.
Сет од 5 камчиња за мирис, во овална форма,.

Лава каменот е многу скапоцен и редок, формиран по вулканска ерупција, секој камен е сосема поинаков. Богат е со минерали и елементи во трагови.
Покрај тоа што е природен впивач на есенцијални масла, лесно го апсорбира омилениот мирис, а потоа и го дисперзира и шири мирисот во просторот. Овие природно обоени лава камења, се многу модерен и убав уникатен детал во секој дом или деловен простор.

Лава камчињата носат интензивен внатрешен мир, ги смирува емоциите и ја урамнотежуваат коренската чакра. Одржувањето на здрава коренска чакра е важно за зголемување на животната енергија, издржливоста и врската со природата. Лава каменот е одличен медиум за оние кои сакаат да го одржат есенцијалното масло долго време. Тие го задржуваат маслото подолго од традиционалните распрскувачи или озонери.
Ставете неколку капки од вашите омилени етерични масла на камчињата од лава, почекајте неколку минути за да се апсорбира маслото, а потоа уживајте во суптилното ароматично искуство и продлабочете ја својата секојдневна медитација со денови.

Придобивки од лавиниот дифузер на есенцијално масло:

  • Овозможуваат инстант ослободување од стрес, ја подобруваат атмосферата и предизвикуваат релаксација. Ги смируваат нервите, ја намалуваат напнатоста и ја враќаат менталната рамнотежа.
  • Ве исполнуваат со позитивност и ентузијазам во текот на целиот ден.
  • Тие потикнуваат чувство на романтика и ви даваат чувство на среќа и радост.
  • Создаваат смирувачка околина, што е многу важно кога имате хиперактивни деца!

Дијаметар на едно камче: 25мм