fbpx
Ајурведски мелем за регенерација и нега на кожата

Ајурведски мелем за регенерација и нега на кожата

1.500,00 ден

Комбинација од 100% природни масла и органски суровини кои изобилува со големо количество хранливи сосотојки за длабинско прихранување на кожата, а антиоксидативните и негувачките состојки делуваат како бариера на кожата, за заштита од надворешни фактори, загадувањето и кај посериозни проблеми на кожата. Делува релаксирачки, смирувачки и хидратантно кај сите типови кожа, а особено кај луѓето со проблематична, чувствителна и нежна кожа.

Шифра: 1060

Комбинација од 100% природни масла и органски суровини кои изобилува со големо количество хранливи сосотојки за длабинско прихранување на кожата, а антиоксидативните и негувачките состојки делуваат како бариера на кожата, за заштита од надворешни фактори, загадувањето и кај посериозни проблеми на кожата. Делува релаксирачки, смирувачки и хидратантно кај сите типови кожа, а особено кај луѓето со проблематична, чувствителна и нежна кожа.

Совршената комбинација од 100% природни состојки, не само што потикнуваат чистење и измазнување, туку создаваат услови за одржување на хидро балансот на оптимално ниво во внатрешните слоеви на кожата и ревитализација на истата. 100% веганска и природна. Оваа крема покажа одлични резултати кај луѓето со сериозни проблеми на кожата па дури кога станува збор за акутни дерматити од било кои причинители. Може да се користи повеќепати во текот на денот.

Пакување 150мл