fbpx
Восок за бркови

Восок за бркови

350,00 ден

Восокот за бркови е комбинација на 100% природен пчелин восок, кокосово масло и масло од портокал.

Не содржи парабен, парафин и бои.

Шифра: 1307

Category:

Восокот за бркови е комбинација на 100% природен пчелин восок, кокосово масло и масло од портокал.

Не содржи парабен, парафин и бои.

Восокот е “Strong hold” и ќе ги држи вашите бркови на место цел ден.

Восокот е цврст, но лесно се нанесува. Не остава траги и лесно се расчешлува.

Восокот ќе ви помогне да ги обликувате, стилизирате и негувате вашите бркови.

Изгребете од восокот со ноктот, собраниот восок истопете го помеѓу палецот и показалецот (или уште подобро, користете фен како би го стопиле восокот подобро) а потоа нанесете го восокот на брковите и стилизирајте по желба.

За да го отстраните восокот од вашите бркови, капнете неколку капки од било кое наше масло за брада на палецот и показалецот, потоа поминете со прстите низ брковите и оставете го така маслото, или измијте ги брковите со нашиот сапун за брада.