Масажер за лице – Kanza Wand

Масажер за лице – Kanza Wand

6.000,00 ден

Kanza Wand е најпријатниот масажер за убавина, здравје и релаксација за масирање на вашето лице.

Со негова употреба ја стимулирате циркулацијата и лимфната дренажа и ја ублажувате напнатоста.

Со подобра циркулација, се зголемува оксигенацијата и снабдувањето на кожата со важни хранливи материи, што е пресудно за убав и здрав изглед на кожата.

Канза масажата  го стимулира и природниот процес на детоксикација на кожата.

Со примена на оваа масажа, можете да ги намалите темните полиња во пределот под очите, како и линиите и брчките.

Шифра: 1032

Kanza Wand е најпријатниот масажер за убавина, здравје и релаксација за масирање на вашето лице.

Со негова употреба ја стимулирате циркулацијата и лимфната дренажа и ја ублажувате напнатоста.

Со подобра циркулација, се зголемува оксигенацијата и снабдувањето на кожата со важни хранливи материи, што е пресудно за убав и здрав изглед на кожата.

Канза масажата  го стимулира и природниот процес на детоксикација на кожата.

Со примена на оваа масажа, можете да ги намалите темните полиња во пределот под очите, како и линиите и брчките.

Нанесувањето на Golden Karma серум на кожата на лицето и вратот со масажа со канза доведува до подобро апсорбирање и впивање на сите хранливи витамини потребни за нега на вашата кожа.

Придобивките од овој масажер:

💫придонесува за младешки изглед на кожата
💫ја подобрува еластичноста на кожата
💫поттикнува лимфна дренажа и детоксикација на кожата
💫го подобрува протокот на крв
💫ги зајакнува мускулите на лицето
💫го намалува отокот околу очите
💫ги намалува  линиите и брчките
💫ја намалува напнатоста (особено во вилицата, каде што се акумулира стресот)
💫може да ја ублажи главоболката
💫носи позитивна енергија (бидејќи е направен од три благородни легури)

Кога да го користите?

Канза масажерот е составен дел на панчакарма / најдетоксицирачкиот третман т.н  природна масажа и акупресура на лицето.
Освен за релаксација, канза масажата е наменета и за лифтинг на лицето или зацврстување на кожата на лицето.

Канза е најдобро да се користи наутро или навечер, на пример, откако ќе го исчистите лицето и ќе нанесете некој природен препарат, масло или лосион за кожа.

За најдобро да ја стимулирате циркулацијата, секогаш правете движења со канза така што ќе го движите од центарот на лицето кон рабовите (ушите и скалпот).

Не притискајте премногу на кожата, нека биде тоа секогаш нежен или  среден интензитет.
Најдобри резултати ќе  постигнете со редовно користење или најмалку 3 пати неделно, наутро или навечер.