fbpx
Серум за раст на брада и дерма ролер

Серум за раст на брада и дерма ролер

3.000,00 ден

Оваа комбинација на дерма ролер и серум е неверојатна за раст на здрава брада.

Овој комплет е специјално направен за подобрување на еластичноста и живоста на кожата и за стимулирање на раст на брада.

Серумот е направен за да го навлажни и нахрани влакното и да промовира стимулација на фоликулите.

Шифра: 1309

Category:

Оваа комбинација на дерма ролер и серум е неверојатна за раст на здрава брада.

Овој комплет е специјално направен за подобрување на еластичноста и живоста на кожата и за стимулирање на раст на брада.

Серумот е направен за да го навлажни и нахрани влакното и да промовира стимулација на фоликулите.

Ролерот го поттикнува протокот на крв на третираната област на лицето, додека пак серумот дава витамини и хранливи материи кои се потребни за раст на брадата.

Многу важно е што овој серум е направен од 100% природни и органски и масла и не содржи никакви хемикалии.

Овој ролер има големини на иглите од 0,50мм.

 • Процесот не е болен, се изведува во домашни услови.
 • Го подобрува тонот на кожата и стимулира раст на влакно
 • Безбеден и безболен процес
 • ️Стерилизирајте ја главата на ролерот во раствор со алкохол ПРЕД и после секоја употреба.
 • Измијте го лицето по можност со природен сапун без хемикалии, парабени и бои
 • Почнете да го масирате лицето со ролерот во сите правци, овој ролер неможе да ја пробие кожата.
 • Избегнувајте употреба на ролерот во пределот кај очите и устата. На предели на лицето каде што има акни или иритација на кожата
 • Нанесете од серумот за раст на брада.
 • ️Користете го ролерот максимум 2 пати неделно за оптимални резултати, додека пак серумот може да се користи секој ден, 2 пати дневно, наутро и навечер.
 • ️Ролерот не смее да се дели со други лица. Тое е лично ваш ролер.

Серумот е направен од исклучиво 100% природни масла, без додаток на хемикалии, парабе и вештачки бои.

Подготвени за нова брада?

 1. Серум за раст на влакно на брада – 1500 мкд
 2.  Дерма ролер – 1500 мкд